sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Tänä vuonna oli sovittu että päätetään ajoissa koska järjestetään syysmestaruuskisat, ettei tulisi samanlaista hätpäissä järjestettyä kisaa kuin viime vuonna joulukuulle venyneistä kisoista. Viikkoja ennen kisoja kyseltiin ja kaikki oli näyttämässä hyvältä. Kisaviikolla sitten näytti että oltiin alettu sopia asioita päällekkäin kisojen kanssa.
         No kisoihin saatiin raavittua kuitenkin hyvä sekoitus nuorempaa ja kokenempaa uroskarhukaartia. Lähtöviivalle asettui perustajista ja perijöistä Tumppi, Riku ja Kp. Haastajaksi kilpailemaan lähti Erik. Lisäksi kilpailuihin oltiin saatu houkuteltua Hallitseva mästare, vanhoista mästareista paikalle tuli Ville S. ja Hermanni joka oli paikalla totutusti 5min sovitun lähtöajan jälkeen. Kartat heiteltiin maahan ja oli saatu hyvät asetelmat sekavaan kisaan.


Ykköselle tarjoiltiin hyvää karttaan tutustumis väliä, minkä käyttivät hyväkseen ainakin Kp ja Hermanni. Optimiksihan tuosta näkee että K:lta junaradalle, polulle ja sitten mäen länsireunaa rastille. Itsehän en tehnyt mitään samalain kun peesaaminen ei vaan oo mun juttu.
             Ykkösen jälkeen piti juosta muutamat sekunnit kiinni mitä Kp karkasi siinä, 2-4 rastit peesasin kyllä sitten Kp:ta ja Hermannia vuorotelle. 4.Ekana leima mikä oli näissä kisoissa pihtileimauksen takia muutaman sekunnin etu. Siitä parin kaatuneen rungon yli ja karkuun takaatulijoilta.
 
Viitosrastille sain otettua noin 20-25sekunnin keulan takaa tuleviin, ja rastilta lähdettäessä oli ideana vain saadaan eroa kasvatettua entisestään ja siinä sitten vähä katosi kontrolli kartanluvusta. Polulta lähdettyäni rastia kohden näin kun Kp ja hermanni nousivat mäelle rastin takana, siitä uudella innolla takaa-ajoon.
 
Yleisörastille tultaessa pientä miinusta oli että yleisö puuttui, mutta toisaalta pojat olivat edellä ajaneet rastista ohi ja oltiin taas kasassa jakamassa mitaleita. Edellisesllä rastivälillä oli myös havainto sundeliinista mutta ilmeisesti ei tossu ihan kantanut että olisi liittynyt kamppailuun. Loppulenkillä paineltiin sitten jo vähän kovempaa ja Seppänen jäi yhdeksännellä rastilla vauhdista. Kahdenkamppailu jatkui aina viimeiselle rastilla jossa oli tärkeintä saadan ensin leima, mikä oli sekuntien etu loppusuoralla. Historian ensimmäinen tuplamästare oli tulossa kun hallitseva mästare ja ensimmäinen syysmästare kamppailivat voitosta. Hallitseva leimasi ensin ja Hermanni pisti koville loppusuoralla muttei päässyt enää ohi.
 
 
 
Saunakin oli varattu ja muutama karhu lauteille jäi, illassa päätettiin asioita, hoidettiin juoksevia asioita, vähän juostiin ja hoidettiin medianäkyvyyttä.
 
Petja Mästare x2
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uroskarhut

Uroskarhut

About

"Uroskarhut on vuonna 2008 perustettu rastikarhujen miesten edustusryhmä. Mottona miehillä toimii: "Hauskaa suunnistaen", jota toteutetaan mitä moninaisimmin tavoin." Tämä oli toiminta-ajatus ryhmän perustamiseen. Nykyisellään Uroskarhut on aikalailla irtautunut Rastikarhuista, koska suurin osa on joko lopettanut kilpasuunnistamisen tai vaihtanut seuraa. Nykyisellään Uroskarhut on Uroskarhut ry, joka vieläkin touhuu ihan omiaan mitä moninaisimmin tavoin, mutta yhdistyksen perustamisen pääajatus oli multisport tominnan tukeminen sekalaisen seurakuntamme jäsenille. Ja kuten tässä on huomattu, kaikki urheilu käy!

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.

Archives

Lukijat